Andive cu branză Roquefort

Printeaza

Andive cu branză Roquefort 

Ingrediente:Andive cu branză Roquefort

  • 5 fire de arpagic
  • 5 ridichi
  • 150 g de brânză Roquefort
  • 100 g de brânză proaspătă de capră
  • 2 andive
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi firele de arpagic şi ridichile. Amestecaţi cu ajutorul unei furculiţe cele două tipuri de brânză, arpagicul şi ridichile. Ajăugaţi piper şi amestecaţi.

Umpleţi frunzele de andivă cu acest amestec.

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.