Andive cu ansoa

Printeaza

Andive cu ansoa din: andive, sare, usturoi, ansoa, piper, menta.

Ingrediente:Andive_cu_ansoa

  • 2 andive
  • sare
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei de măsline pentru prăjit
  • 2-3 fileuri de anşoa
  • piper
  • mentă proaspătă

 

Mod de preparare:

Andivele se curăţă, se spală şi se fierb al dente circa 10 minute în apă cu sare. Se scot din apă, se scurg, apoi se taie în jumătăţi pe lungime şi se lasă să se răcească.

Usturoiul se cojeşte şi se toacă foarte mărunt, apoi se căleşte un minut într-o tigaie cu ulei de măsline încins.

Fileurile de anşoa se clătesc, se scurg de apă şi se pasează. Se adaugă în tigaie peste usturoi şi se amestecă cu acesta.

Se aşează pe deasupra jumătăţile de andive, care se călesc circa 5 minute în acest amestec. Se asezonează cu sare şi cu piper.

Menta proaspătă se spală, se scutură de apă şi se toacă mărunt. Andivele se servesc cu sos şi se presară pe deasupra mentă.

Andive cu ansoa

Andive_cu_ansoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.