Ananas la grătar, cu sos de iaurt şi miere

Printeaza

Taie un ananas pe jumătate, apoi fiecare jumătate în 4 felii, cu tot cu codiţă. Amestecă 2 linguri zahăr tos, câte 1/2 linguriţă scorţişoară măcinată şi ghimbir măcinat şi presară peste feliile de ananas.

Frige pe grătar cca 2-3 min pe fiecare parte. Pentru sos, amestecă la mixer sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie cu 250 g iaurt gras şi 3 linguri de miere.

Ananas la grătar, cu sos de iaurt şi miere

Ananas la grătar, cu sos de iaurt şi miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.