Aluat pentru prajit cu lapte

Printeaza

Aluat pentru prajit

Ingrediente:

  • 125 g făină
  • 2 ouă
  • 1 lingură unt (sau ulei)
  • puţin lapte cald (său sifon)
  • zahăr
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Punem toate produsele într-un castron, afară de albuşuri, şi le amestecăm bine cu o lingură.

Batem albuşurile pînă se fac ca o spumă şi la urmă le amestecăm cu aluatul.

In acest aluat scufundam fructe : mere, pere, caise, piersici, tăiate după plac în cuburi sau felii, şi le prăjim în grăsime încinsă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.