Aluat de friganele

Printeaza

Aluat de friganele

Ingrediente:Aluat de friganele

  • 200 g făină
  • 2 linguri unt
  • 1 bucăţică de drojdie
  • putină coajă de lămîie
  • un praf de sare
  • apă (cît cuprinde aluatul)

 

Mod de preparare:

Turnăm făina pe masă, facem o adîn- citură în care punem drojdia muiată cu  puţină apă caldă, unt proaspăt, sare, coa­jă de lămîie şi apă,amestecăm.

Din acest aluat facem friganele (crutoane) de orice formă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.