Alivenci cu branza de vaci si smantana

Printeaza

 Alivenci cu branza de vaci si smantana

Ingrediente:Alivenci cu branza de vaci si smantana

  • 450 g brînză de vaci
  • 11/2 lingură făină albă
  • 220 g mălai
  • 120 g unt
  • sare
  • 25 g zahăr
  • 5 ouă
  • 300 g smantană

 

Mod de preparare:

Branză se dă prin sită şi se amestecă cu 80 g unt, 5 ouă, făina, mălaiul, 3 linguri smîntînă, sare şi zahăr.

Se pune într-o formă unsă bine şi se dă la cuptor moderat 30-35 minute.

Se răstoarnă pe un platou şi separat se serveşte smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.