Afumaturi de iarna

Printeaza

 Afumaturi de iarna

Alegi câteva bucăţi de carne, le ţii la sare o zi şi le afumi. Tai apoi carnea bucăţi, la fel şi cârnaţii afumaţi. Le prăjeşti pe toate în untură, apoi le strecori.

Aşezi bucăţile de carne şi de cârnaţi în borcane sau vase speciale şi torni untură peste ele.  Când untura s-a închegat, legi borcanele la gură cu hârtie şi le păstrezi în cămară. Vor sta perfect până la vară!

Afumaturi de iarna

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.