9 Deserturi racoroase

Printeaza

Deserturi racoroase:

Deserturi racoroase

Sabayon cu inghetata

Sabayon cu inghetata din: gălbenuşuri, zahăr pudră, smântână, lichior de cireşe, inghetata. Ingrediente:  4 gălbenuşuri  100 g zahăr pudră  100 ml smântână  100 ml lichior de cireşe Ingrediente pentru servit:  îngheţată, după gust Mod de preparare:  Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul într-o cratiţă cu fund dublu. Apoi, compoziţia se pune la bain-marie si se amestecă până ce se albeşte. Se […]

Inghetata de fistic cu migdale

Inghetata de fistic cu migdale din: oua, zahar, lapte, smantana, pasta de fistic, fistic, migdale, zahar pudra, ulei de migdale. Ingrediente pentru îngheţată: 5 gălbenuşuri 90 g zahăr 300 ml lapte 200 ml smântână 2 linguri cu vârf (80 g) pasta de fistic Ingrediente pentru pasta de fistic: 125 g fistic 75 g migdale 35 g […]

Inghetata de ciocolata cu cafea

Inghetata de ciocolata cu cafea din: cicolata, lapte, smantana, oua, zahar, cacao, boabe cafea. Ingrediente:  180 g ciocolată  300 ml lapte  200 ml smântână  4 gălbenuşuri  50 g zahăr Ingrediente pentru servit: cacao boabe de cafea Mod de preparare: Smântână şi laptele se pun pe foc, fără să dea în fiert. Se adaugă ciocolata si […]

Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango

Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango din: căpşuni, frişcă, cremă de iaurt, Grand Marnier, suc de lămâie, mango, zahăr pudră. Ingredinete:  300 g căpşuni  200 ml frişcă  350 g cremă de iaurt  2 cl Grand Marnier  2 linguri suc de lămâie Ingrediente pentru sos:  1/2 fruct de mango  1 lingură zahăr pudră  1 lingură suc de lămâie Mod de […]

Inghetata de pepene galben cu coniac

Inghetata de pepene galben cu coniac din: pepene galben, oua, lapte, frisca, coniac, zahar vanilat, zahar. Ingrediente: zeama şi miezul de la un pepene galben de 1 kg 5 gălbenuşuri 200 ml lapte 200 g frişcă 3 linguri coniac 2 pacheţele zahăr vanilat 200 g zahăr Mod de preparare: Se taie pepenele în jumătăţi, se scot […]

Cum se prepara Inghetata cu iaurt si dulceata de afine (video)

Inghetata cu iaurt si dulceata de afine:  Cum se prepara Inghetata cu iaurt si dulceata de afine:

Inghetata de cartofi dulci cu bourbon si scortisoara

Inghetata de cartofi dulci cu bourbon si scortisoara din: cremă de brânză de vaci, sare de mare, scorţişoară, cartofi dulci, lapte integral, frişcă, zahăr brun, melasă, bourbon sau whisky, nuci de Pecan Ingrediente: 3 linguri cremă de brânză de vaci 1/4 linguriţă sare de mare 1/4 linguriţă scorţişoară măcinată 215 g cartofi dulci decojiţi şi tăiaţi cuburi 500 ml lapte integral 350 ml frişcă 150 […]

Inghetata fripta cu smochine si boabe de struguri

Inghetata fripta cu smochine si boabe de struguri din: fructe asortate, îngheţată de vanilie,oua, zahar fin, otet de mere. Ingrediente: 300 g fructe asortate (smochine, boabe de struguri fără sâmburi, merişoare etc.) 500 ml îngheţată de vanilie Ingrediente pentru bezea: 3 albuşuri 100 g zahăr fin 1 linguriţă oţet de mere Mod de preparare: Se spală fructele, se şterg, […]

Inghetata de citrice cu frisca

Inghetata de citrice cu frisca din: portocală, lămâie, limettă, grepfrut,  zahăr pudră, frişcă. Ingrediente:  1 portocală  1 lămâie  1 limettă  1 grepfrut  100 g zahăr pudră  120 ml frişcă Mod de preparare: Se spală citricele cu apă fierbinte şi se şterg. Se rade coaja de la portocală, lămâie şi limette. Se storc fructele, împreună cu grepfrutul şi se adaugă coaja de citrice […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.