80% din standurile GastroPan 2015 s-au ocupat

Printeaza

GastroPanPeste 80% din cei 6.000 mp pe care se va desfăşura expoziţia GastroPan 2015 au fost ocupaţi de numeroşi furnizori din ţară şi din străinătate care şi-au rezervat deja standurile.

În perioada 19-21 martie 2015, Centru Expo President din Târgu Mureş devine cea mai mare platformă de afaceri ce expune gama completă de soluţii şi tehnologii dedicate industriei de panificaţie, cofetărie şi HoReCa.

GastroPan expune soluţii pentru toate tipurile de activităţi desfăşurate de publicul ţintă al expoziţiei, adică manageri şi specialişti din mici brutării artizanale, laboratoare de cofetărie şi restaurante, sau chiar mari lanţuri hoteliere şi fabrici industriale de pâine, dulciuri, biscuiţi sau paste făinoase.

Cei 20.000 de vizitatori specialişti invitaţi la eveniment vor descoperi la standuri ultimele tendinţe care marchează industria de profil, de la maşini şi utilaje eficiente la dotări şi mobilier de specialitate, de la ingrediente inovatoare la ustensile şi accesorii practice, de la idei de eficientizare şi diversificare a producţiei până la concepte de afaceri la cheie, pe nişe cu potenţial din domeniu.

  • GASTROPAN
  • 19-21 martie 2015
  • Târgu Mureş – Centrul Expo President
  • Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0733-313.042

 

Pentru vizitatori expoziţia GastroPan oferă oportunităţi de afaceri nelimitate prin gama completă de tehnologii, inovaţii şi know-how expusă. Pe de altă parte, expozanţii au cea mai bună ocazie de a cunoaşte reprezentanţii celor 19.200 de companii cu profil alimentar, care deservesc dinamica piaţă formată din peste 20 de milioane de consumatori.

Pentru a afla detalii concrete despre soluţiile pe care le puteţi experimenta la standurile GastroPan, accesaţi pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expoziţiei mai puteţi urmări galerii foto de la ediţiile anterioare, dar şi informaţii despre Concursurile GastroPan, în cadrul cărora pot fi admirate cele mai deosebite produse realizate de cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari din ţară.

Miza cea mai mare va cădea pe trofeele Pâinea Anului 2015 şi Tortul Anului 2015, dar şi mai impresionante vor fi sculpturile culinare în fructe şi legume sau piesele artistice din zahăr sau aluat de panificaţie.

Pentru rezervări standuri, în limita spaţiilor rămase disponibile, organizatorii pot fi contactaţi la telefon 0266-219.392 sau 0733-313.042.

DESPRE GASTROPAN

GASTROPAN este cel mai mare eveniment autohton dedicat pieţei de panificaţie, cofetărie şi HoReCa, expunând pe o platformă unică soluţii şi tehnologii pentru industria de profil, deserturi şi produse alimentare inovatoare, sculpturi culinare impresionante şi piese artistice din zahăr, aluat, fructe şi legume.

La concursurile organizate în cadrul expoziţiei se întrec cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

  • Echipa GastroPan 2015
  • Departament Media & PR
  • E-mail: pr@gastorpan.ro
  • Telefon: 0266-219.392

 

1 comentariu

  1. Ce e chestia asta cu gastropan?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.