8 Retete de Peste

Printeaza

Retete de Peste:

Macrou_cu_legume_in_aspic

Macrou cu legume in aspic

Macrou cu legume in aspic din: macrou, ceapa, morcovi, telina, dafin, radacina de patrunjel, sare, piper boabe, gelatina, lămâi, otet, patrunjel, marar. Ingrediente: 1,5 kg macrou 1 ceapă 2 morcovi 1 ţelină 1 foaie dafin 1 rădăcină pătrunjel sare piper boabe 30 g gelatină 1-2 lămâi 1-2 linguri oţet 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar Mod […]

Rosii_umplute_cu_ton_si_iaurt

Rosii umplute cu ton si iaurt

Rosii umplute cu ton si iaurt din: conservă ton în suc propriu, roşii, ceapa, telina, masline negre, ardei gras roşu, castraveţi, iaurt, seminţe floarea-soarelui, boabe de struguri, sare, piper. Ingrediente: 1 conservă ton în suc propriu 4 roşii mari 1 ceapă 100 g ţelină răzuită 12 măsline negre feliate 1 ardei gras roşu 2-3 castraveţi mici 1 cană iaurt 50 g seminţe […]

Crema_de_sardine_cu_branza_si_hrean

Crema de sardine cu branza si hrean

Crema de sardine cu branza si hrean din: sardine afumate, brânză de vaci, smântână, hrean răzuit, lămâie, ceapă verde, seminţe susan negru, mărar, piper, sare. Ingrediente: 5-6 sardine afumate 150 g brânză de vaci 100 g smântână 3 linguriţe hrean răzuit 1/2 lămâie 1 legătură ceapă verde 3 linguriţe seminţe susan negru 1 legătură mărar piper sare Mod de preparare: Speli […]

Pachete_chinezesti_cu_somon_si_fasole_verde

Pachete chinezesti cu somon si fasole verde

Pachete chinezesti cu somon si fasole verde din: file de somon, sare, piper negru, amestec chinezesc „5 arome”, usturoi, ceapa verde, ardei rosu, fasole verde, sos de soia light, ulei de susan, tăiţei de ou uscaţi, sos teriyaki,  limetă, foi de copt. Ingrediente: 250 g file de somon sare şi piper negru 2 vârfuri cuţit cu amestec chinezesc „5 arome” 1 căţel […]

Paste_cu_somon_si_sparanghel

Paste cu somon si sparanghel

Paste cu somon si sparanghel din: paste fettuccine (sau tăiţei), sparanghel sau broccoli, sare, piper negru, file de cod, ulei de masline, salam chorizo, seminţe de pin prăjite. Ingrediente: 125 g paste fettuccine (sau tăiţei) 75 g sparanghel sau broccoli sare si piper negru 1 bucată groasă de file de cod (300 g), tăiată în jumătate 1 […]

Peste_in_crusta_cu_cimbru_si_lamaie

Peste in crusta cu cimbru si lamaie

Peste in crusta cu cimbru si lamaie din: peste întreg, sare grunioasă, lămâie, cimbru proaspăt. Ingrediente: 1 peste întreg 1 pungă sare grunioasă 1 lămâie 1 legătură cimbru proaspăt       Mod de preparare: Incingi cuptorul la 260 °C. Cureţi peştele de intesti­ne şi îl speli bine, păstrând solzii pe el. Tamponezi cu un şervet uscat şi pe […]

Vinete_umplute_cu_morun_si_ansoa

Vinete umplute cu morun si ansoa

Vinete umplute cu morun si ansoa din: carne de morun proaspat, vinete, telina, rosii, seminte de pin, capere, fileuri de ansoa, usturoi, ceapa verde, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 800 g de carne de morun proaspat 4 vinete 1 coada de telina 3 rosii 4 linguri de seminte de pin 3 linguri de capere 6 fileuri de ansoa 4 catei […]

Peste_prajit_cu_taitei_dulci_si_ghimbir

Peste prajit cu taitei dulci si ghimbir

Peste prajit cu taitei dulci si ghimbir din: file de peşte alb,sare, piper negru măcinay, ulei, ceapa verde, ghimbir, usturoi, fasole verde, suc si coaja de lamaie, tăiţei asiatici, ulei de susan, sos de soia dulce. Ingrediente: 500 g file de peşte alb, tăiat în cuburi sare şi piper negru măcinat 60 g mălai ulei pentru prăjit 6 cepe verzi, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.