Gulas de vita cu ceapa rosie din: carne macră de vită, untură, ceapă roşie, boia de ardei, cartofi, sare, ou, făină. Ingrediente: 300 g carne macră de vită 60 g untură 100 g ceapă roşie 1 linguriţă de boia de ardei 1 kg cartofi sare Pentru găluşte: 1 ou 150 g făină Mod de preparare: […]
8 Retete culinare cu carne de vita
PrinteazaRetete culinare cu carne de vita:
Reteta zilei: Chiftelute la gratar
Chiftelute la gratar din: vita, porc, ceapa rosie, usturoi, praf de chili, boia de ardei, sare, zahar brun, chimen, piper negru, praf de mustar, ou, sos barbeque, chifle, ceapa prajita. Poate te intereseaza si: Chiftelute de pui cu sos de rosii si paste Sandwich-uri calde cu chiftelute de curcan Chiftelute de curcan cu sos de […]
Supa de vita cu zarzavat
Supa de vita cu zarzavat din: carne de vită, zarzavat, ceapă, sare, găluşte, oua(opţional). Ingrediente: 500 g carne de vită 1 legătură de zarzavat ceapă sare găluşte 4 gălbenuşuri (opţional) Mod de preparare: Se macină carnea împreună cu zarzavatul şi se pune la fiert în 1,5 litri de apă, împreună cu condimentele. Se fierbe […]
Supa de vita cu ardei si rosii
Supa de vita cu ardei si rosii din: rasol de vită, zarzavat pentru supă, ulei, ardei, roşii, varză albă, cartofi, smântână, sare, piper boabe. Ingrediente: 500 g rasol de vită 1 legătură de zarzavat pentru supă 2 linguri de ulei 2 ardei 2 roşii 1 varză mică albă 500 g cartofi smântână sare piper boabe […]
Supa gulas cu zarzavat si chimen
Supa gulas cu zarzavat si chimen din: carne de vită sau de porc, zarzavat pentru supe, cartofi, ceapă, sare, boia, ardei iute, chimen, dafin, ulei sau untură. Ingrediente: 300 g carne de vită sau de porc (eventual mixtă) 150 g zarzavat pentru supe 500 g cartofi ceapă sare boia ardei iute chimen dafin cât o […]
Rasol de vita cu morcov
Rasol de vita cu morcov din: carne de vită fară os, morcovi sau albitură, unt, sare. Ingrediente: 1,7 kg carne de vită fară os 100 g morcovi sau albitură 100 g unt sare Mod de preparare: Se pune carnea la fiert în apă clocotită cu puţină sare. Se adaugă zarzavatul, când a început să fiarbă. […]
Perisoare de vita fierte cu sos alb de lapte
Perisoare de vita fierte cu sos alb de lapte din: carne de vită fără os, pâine albă, lapte, unt, făină. Ingrediente: 1,2 kg carne de vită fără os 270 g pâine albă 330 ml lapte 70 g unt 50 g făină Mod de preparare: Se pune mai întâi carnea la fiert în apă clocotită. Când […]
Musaca cu dovlecei si rosii
Musaca cu dovlecei si rosii din: carne de vită fară os, dovlecei proaspeţi, ulei, ceapă, roşii proaspete sau bulion, ouă, faină, lapte, mărar, iaurt. Ingrediente: 1 kg carne de vită fară os 1,5 kg dovlecei proaspeţi 200 ml ulei 200 g ceapa 1 kg roşii proaspete sau 100 g bulion 3 ouă 50 g faină […]
Pofta buna!