Friptura de porc umpluta cu spanac si mustar din: carne de porc cu os, untură de porc, ceapă, usturoi, muştar de Dijon, slăninuţă împănată, frunze de spanac, cartofi, mere. Ingrediente: 1400 g carne de porc cu os 2 linguri untură de porc 1 ceapă 3 căţei de usturoi 2 linguri muştar de Dijon 100 g slăninuţă împănată 2 legături frunze de spanac 8 […]
7 Fripturi de PORC
PrinteazaFripturi de PORC:
Friptura de porc la cuptor cu rozmarin si seminte de fenicul
Friptura de porc la cuptor cu rozmarin si seminte de fenicul din: spată de porc, sare Maldon, rozmarin proaspat, seminte de fenicul usutroi, otet balsamic, dafin, ulei de masline, oase de porc, tulpini de ţelipă, morcov, ceapa. Ingrediente: 1/2 spată de porc de aproximativ 3 kg (cu tot cu os) sare de mare Maldon 1 lingură de rozmarin proaspăt […]
Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt
Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt din: muşchi file de porc, unt, cimbru uscat, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi file de porc 1/2 pachet unt 1 lingură cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Untul moale se amestecă cu cimbrul uscat. Carnea se unge pe toate părţile cu amestecul de unt. Se aşază în tava de […]
Friptura de porc cu sos de rosii picant
Friptura de porc cu sos de rosii picant din: pulpă de porc, usturoi, suc de rosii, ulei, piper, boia iute, boia dulce, apa, sare, ardei iuti, pătrunjel. Ingrediente: 250 g pulpă de porc 4 căţei de usturoi 50 ml suc de roşii 10 ml ulei piper 1 praf boia iute 1 praf boia dulce 100 ml apă […]
Friptura de porc cu bureti si sos de salvie
Friptura de porc cu bureti si sos de salvie din: pulpă de porc, ulei, ceapa, morcov, bureţi „gălbiori”, usturoi, sare, vin alb, zeamă de lămâie, frunze de salvie proaspete sau uscate, piper, cartofi. Ingrediente: 600 g pulpă de porc 3 linguri ulei 1 ceapă mică 1 morcov 3-4 bureţi „gălbiori” 2-3 căţei de usturoi sare Pentru sosul mariant: 1 pahar […]
Friptura de porc cu ierburi aromate si cartofi cu ou si usturoi
Friptura de porc cu ierburi aromate si cartofi cu ou si usturoi din: cotlet de porc, slănină, usturoi, busuioc, cimbru, maghiran, vin roşu muştar cu boabe, cartofi, oua, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc câteva feliuţe de slănină 3-4 căţei de usturoi 4-5 crenguţe de busuioc cimbru maghiran sare piper 100 ml vin roşu 2 linguri muştar cu […]
Friptura de porc cu gust dulce-acrisor
Friptura de porc cu gust dulce-acrisoar din: carne slabă de porc (se poate folosi şi cea de vită), morcovi, ceapă, ananas(la conserva sau crud), ardei graşi, oţet, sare, piper, făină, ulei pentru prăjit. Ingrediente: 1 kg carne slabă de porc (se poate folosi şi cea de vită) 0,5 kg morcovi 0,5 kg ceapă feliile de […]
Pofta buna!