7 Delicii racoroase

Printeaza

Delicii racoroase:

Inghetata_de_vanilie_cu_alune_de_padure_si_ciocolata

Ingheţată de vanilie cu alune de pădure şi ciocolată

O reteta delicioasa de inghetata din: inghetata de vanilie, smantana lichida, zahar, extract de vanilie, alune de padure, ciocolata amara. Ingrediente: 500 g îngheţată de vanilie 250 ml smantană lichidă 75 g zahăr 1/2 de linguriţă extract de vanilie 100 g alune de pădure 125 g ciocolată amară pentru ornat   Mod de preparare: Smantana […]

Afine aromate cu ingheţată de vanilie

O reteta delicioasa de inghetata cu: afine, zahar tos, otet balsamic, inghetata de vanilie, biscuiti. Ingrediente: 125g de afine 1 lingură de zahăr tos 1 linguriţă de oţet balsamic 4 linguri de îngheţată de vanilie biscuiţi crocanţi, pentru servit             Mod de preparare: Se deşartă afinele într-o tigaie împreună cu […]

Ingheţată de ciocolată cu biscuiţi şi sos de ciocolată albă

O reteta de inghetata de ciocolata cu biscuiti si sos de ciocolata alba din: lapte, smantana, ciocolata cu lapte, ciocolata, lapte praf dulce si biscuiti. Ingrediente: 750 ml de lapte 250 ml smantana dulce pentru frisca 6 glabenusuri 140 g zahar 85 g de ciocolata cu lapte, tocata 25 g de ciocolata simpla, tocata 140 […]

Spuma inghetata cu fructul pasiunii

O reteta de spuma inghetata cu fructul pasiunii din: fructul pasiunii, smantana, foi de gelatina, zahar si dropsuri. Ingrediente: 8 bucati fructul pasiunii 250 ml smantana lichida, foarte rece 2 foi de gelatina 60 g zahar 4 dropsuri   Mod de preparare: Tăiaţi fructele în două. Cu ajutorul unei linguriţe, adunaţi pulpa şi sucul şi […]

Clatite cu inghetata

O reteta delicioasa de clatite cu inghetata din: inghetata, frisca, faina, lapte, oua, margarina sau unt, esenta de vanilie, zahar si sare. Ingrediente: 500 g inghetata de orice tip 200 g frisca pentru compozitia de aluat: 150 g de faina 300 ml de lapte 2 oua 3 lingurite de unt sau margarina vegetala o lingurita […]

Tort de inghetata

O reteta delicioasa de tort de inghetata din: frisca lichida, zahar, oua, zahar pudra, unt, faina, oua, sare, fructe de padure si gelatina. Ingrediente: 400 ml frisca lichida 4 linguri cu zahar 4 oua pentru blat: 100 g zahar pudra 100 g unt 50 g faina 2 oua sare pentru jeleu: 200 g fructe de […]

Cupe cu spumă de castane, îngheţată de caramel şi sos de ciocolată

O reteta delicioasa de Cupe cu spumă de castane, îngheţată de caramel şi sos de ciocolată din: piure de castane, smantana dulce, inghetata de caramel, lapte, galbenusuri, zahar, gelatina, zahar, smantana dulce, cacao amara, fursecuri si frisca. Ingrediente: pentru cupe: 500 g piure de castane 250 ml smântână dulce 6 cupe cu îngheţată de caramel […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.