6 Retete usoare si sanatoase

Printeaza

Retete usoare si sanatoase:

Reteta zilei: Fileuri de eglefin gatite cu bere

Fileuri_de_eglefin_gatite_cu_bere_5

Fileuri de eglefin gatite cu bere din: fileuri de eglefin, faina, sare, ou, bere, ulei vegetal, cartofi prajitit, mazare si sos tartar. Ingrediente: 6 fileuri de eglefin 150g faina 1g…Read more »

Reteta zilei: Supa crema de morcovi si coriandru

Supa_crema_de_morcovi_si_coriandru_3

O supa simpla si delicioasa, supa crema de morcovi si coriandru este perfecta pentru pranz sau cina deoarece este parfumata si are gust usor dulceag. Ingrediente: 350g morcovi 80g ceapa…Read more »

Reteta zilei: Friganele cu banane

Friganele_cu_banane_8

Friganele cu banane din: paine, lapte degresat, oua, faina, banana, zahar brun, vanilie, scortisoara, sare, rom si unt. Ingrediente: 12 felii paine (cumparata in ziua anterioara) 1 ceasca de lapte…Read more »

Reteta zilei: Tarta cu branza si dulceata de cirese

Tarta_cu_branza_si_dulceata_de_cirese_10

Tarta cu branza si dulceata de cirese din: faina, unt, zahar, galbenus de ou, esenta de lamaie, branza de vaci, zahar, ou, rom si dulceata de cirese. pentru aluat: 300g…Read more »

Reteta zilei: Supa crema de langustine

Supa_crema_de_langustine_5

Supa crema de langustine din: langustine, ceapa, morcovi, telina, praz, rosii, pasta de tome, anason, patrunjel, foaie de dafin, coniac, supa de peste, apa, sofran, smantana, ulei vegetal, sare si…Read more »

 

Reteta zilei: Peste la cuptor pe pat de fenicul

Peste_la_cuptor_pe_pat_de_fenicul_2

Pește la cuptor pe pat de fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper. Ingrediente: 120-150g de pește 30ml ulei de…Read more »

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.