Supa de perisoare cu legume din: vita, porc, orez, pesmet, rosii, ceapa, ou, oregano, cartofi, morcovi, concentrat de pui. Poate te intereseaza si Supa cu perisoare de vita Ingrediente: 1/2…
6 Retete gustoase pentru Craciun si Revelion – mancaruri gustoase
PrinteazaRetete gustoase pentru Craciun si Revelion:
Ceafă de porc in marinata picanta cu carnati picanti
Ceafă de porc in marinata picanta cu carnati picanti din: ceafă de porc, cârnăciori picanţi, graşi roşii si galbeni, ceapa, cartofi, muştar de Dijon, ketchup, usturoi, ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 1 bucată întreagă de ceafă de porc…
Ceafa de porc marinata cu boia dulce si chili
Ceafa de porc marinata cu boia dulce si chili din: ceafă de porc, boia dulce, praf de chili, ulei de măsline, ceapa, vodca, sare, piper. Ingrediente: 800 g ceafă de porc 1 linguriţă boia…
Costite de porc cu rozmarin, salvie si focaccia
Costite de porc cu rozmarin, salvie si focaccia din: costiţe, ulei de măsline, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, salvie, sare, piper, lamaie, faina, rojdie uscată, zahăr, măsline verzi. Ingrediente pentru costiţe: 2 seturi de costiţe…
Kavarma cu carne de porc si untura
Kavarma cu carne de porc si untura din: pulpă de porc, ficat de vitei, untură, ceapă, ciuperci, vin roşu, ardei iuti, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 750 g pulpă de porc 500 g ficat de vitei 100 g untură…
Purcel Vindaloo in sos picant
Purcel Vindaloo in sos picant din: ulei, usturoi, roşii, ardei iuţi, pulpa de porc, bulion, chili, sare, piper, cumin, scorţişoară, boabe de muştar, boabe de coriandru, curcuma, pastă Garam Maşala, piper de Cayenne, oţet de vin alb, zahăr, ghimbir. Ingrediente pentru mancare: 150 ml ulei…