6 Retete de Peste

Printeaza

Retete de Peste:

Paste_cu_creveti_si_usturoi

Paste cu creveti si usturoi

Paste cu creveti si usturoi din: paste, usturoi, unt, creveti, lamaie, patrunjel. Ingrediente:  200g de paste linguine 2-3 căţei mari de usturoi, tocati fin 50g de unt 175g creveţi mari cruzi, decorticaţi, vena dorsală îndepărtată, apoi tăiaţi în două pe lungime coaja rasă fin de la 1 lămâie, apoi lămâia tăiată în sferturi 1 legătură […]

Peste_la_cuptor_cu_cuscus

Peste la cuptor cu cuscus

Peste la cuptor cu cuscus din: fenicul, ceapa, ulei de masline, lamaie, cuscus, sofran, supa de pui, peste, marar, seminte de pin, rosii, stafide. Ingrediente:  2 bulbi de fenicul, tăiaţi în jumătăţi şi feliaţi 1 ceapă mare, tăiată în două şi feliată 3 linguri ulei de măsline 2 lămâi, 1 stoarsă după ce i-ai ras […]

Paste_cu_midii

Paste cu midii

Paste cu midii din: paste, unt, ceapa, pudra de curry, usturoi, midii, vin alb, apa, smantana, coriandru. Ingrediente:  140g de spaghete sau bucatini 1 lingură de unt 1 ceapă, tocată fin 2 linguriţe pudră de curry 2 căţei de usturoi, feliaţi subţire 500g de midii proaspete, spălate şi curăţate 100ml vin alb sec amestecat cu […]

Somon_pe_pat_de_taietei_de_orez

Somon pe pat de taietei de orez

Somon pe pat de taietei de orez din: file de somon, ulei, pasta miso, otet balsamic, sos de soia, paprika, taietei de orez, ghimbir, ceapa verde, ardei iute, germeni de fasole, sos de peste. Ingrediente:  4 fileuri de somon ulei Ingrediente pentru sos: 2 linguriţe de pastă miso 2 linguriţe de oţet balsamic 2 linguriţe […]

Salata_de_creveti_cu_dressing_de_smantana

Salata de creveti cu dressing de smantana

Salata de creveti cu dressing de smantana din: salata verde, morcov, creveti, crab, rosii, otet balsamic, paprika, masline, maioneza, ketchup, smantana, zeama de lamaie. Ingrediente:  2 salate verzi 1 morcov, ras 200g de creveţi, gătiţi 140g carne de crab 2 roşii tocate oţet balsamic paprika afumată 4 măsline verzi, fara sâmburi, tăiate în jumătăţi, pentru […]

Peste_copt_cu_ceapa_rosii_si_vin

Peste copt cu ceapa, rosii si vin

Peste copt cu ceapa, rosii si vin din: file de peşte, ceapa, praz, usturoi, rosii,vin alb sec, ulei de masline, sare, piper, piper boabe, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg file de peşte 2 cepe 1 fir de praz 6 căţei de usturoi 6 roşii 100 ml vin alb sec 100 ml ulei de măsline sare piper 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.