Paste cu creveti si usturoi din: paste, usturoi, unt, creveti, lamaie, patrunjel. Ingrediente: 200g de paste linguine 2-3 căţei mari de usturoi, tocati fin 50g de unt 175g creveţi mari cruzi, decorticaţi, vena dorsală îndepărtată, apoi tăiaţi în două pe lungime coaja rasă fin de la 1 lămâie, apoi lămâia tăiată în sferturi 1 legătură […]
6 Retete de Peste
PrinteazaRetete de Peste:
Peste la cuptor cu cuscus
Peste la cuptor cu cuscus din: fenicul, ceapa, ulei de masline, lamaie, cuscus, sofran, supa de pui, peste, marar, seminte de pin, rosii, stafide. Ingrediente: 2 bulbi de fenicul, tăiaţi în jumătăţi şi feliaţi 1 ceapă mare, tăiată în două şi feliată 3 linguri ulei de măsline 2 lămâi, 1 stoarsă după ce i-ai ras […]
Paste cu midii
Paste cu midii din: paste, unt, ceapa, pudra de curry, usturoi, midii, vin alb, apa, smantana, coriandru. Ingrediente: 140g de spaghete sau bucatini 1 lingură de unt 1 ceapă, tocată fin 2 linguriţe pudră de curry 2 căţei de usturoi, feliaţi subţire 500g de midii proaspete, spălate şi curăţate 100ml vin alb sec amestecat cu […]
Somon pe pat de taietei de orez
Somon pe pat de taietei de orez din: file de somon, ulei, pasta miso, otet balsamic, sos de soia, paprika, taietei de orez, ghimbir, ceapa verde, ardei iute, germeni de fasole, sos de peste. Ingrediente: 4 fileuri de somon ulei Ingrediente pentru sos: 2 linguriţe de pastă miso 2 linguriţe de oţet balsamic 2 linguriţe […]
Salata de creveti cu dressing de smantana
Salata de creveti cu dressing de smantana din: salata verde, morcov, creveti, crab, rosii, otet balsamic, paprika, masline, maioneza, ketchup, smantana, zeama de lamaie. Ingrediente: 2 salate verzi 1 morcov, ras 200g de creveţi, gătiţi 140g carne de crab 2 roşii tocate oţet balsamic paprika afumată 4 măsline verzi, fara sâmburi, tăiate în jumătăţi, pentru […]
Peste copt cu ceapa, rosii si vin
Peste copt cu ceapa, rosii si vin din: file de peşte, ceapa, praz, usturoi, rosii,vin alb sec, ulei de masline, sare, piper, piper boabe, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg file de peşte 2 cepe 1 fir de praz 6 căţei de usturoi 6 roşii 100 ml vin alb sec 100 ml ulei de măsline sare piper 1 […]
Pofta buna!