6 Retete culinare cu carne de vita

Printeaza

Retete culinare cu carne de vita:

Mancarica_chinezeasca_cu_vita_si_sos_oyster

Mancarica chinezeasca cu vita si sos oyster

Mancarica chinezeasca cu vita si sos oyster din: mălai, amestec chinezesc „5 mirodenii”, ulei de susan, vin de orez sau sherry sec, zahăr, muşchi de vită, ulei, ghimbir, ceapa verde, mazare, ciuperci oyster, supă de vită, sos oyster. Ingrediente: 2 linguriţe cu mălai 1/2 linguriţă cu amestec chinezesc „5 mirodenii” 10 ml ulei de susan 10 ml vin de orez sau sherry […]

Pachetele_in_foi_de_orez_cu_carne_de_vita_si_broccoli

Pachetele in foi de orez cu carne de vita si broccoli

Pachetele in foi de orez cu carne de vita si broccoli din: foi de orez, carne de vită, ulei de arahide, morcov, ardei roşu, păstăi, broccoli, ceapa verde, coriandru, sos teriyaki, sos de soia, ardei iute roşu, ulei de susan, miere, seminţe de susan. Ingrediente: 8 foi de orez Pentru umplutura: 500 g carne de vită tăiată în fâşii 1 lingură cu ulei de arahide 1 morcov curăţat […]

Tocanita_japoneza_de_vita_cu_taitei_si_ciuperci

Tocanita japoneza de vita cu taitei si ciuperci

Tocanita japoneza de vita cu taitei si ciuperci din: tăiţei udon (sau tăiţei de orez), supă de legume sau de vită, ghimbir, supă instant de legume sau pastă de curry verde Thai, sos de peşte sau sos de soia, ardei iute roşu, usturoi, ciuperci, păstăi, muşchi de vită, ceapa verde, lămâie. Ingrediente: 175 g tăiţei udon (sau tăiţei de orez) 1,5 I supă de legume […]

Carne_de_vita_cu_ardei_iute_si_sos_de_fasole_neagra

Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra

Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra din: carne de vită, sos de fasole neagră, sos de soia, mălai, ulei de arahide, ardei verde, ardei iute roşu, ghimbir, coriandru. Ingrediente: 350 g carne de vită tăiată în fâşii 160 g sos de fasole neagră 1lingură cu sos de soia 1 lingură rasă cu mălai 2linguri cu ulei de […]

Perisoare de vita cu orez pentru supa

Perisoare de vita cu orez pentru supa

Perisoare de vita cu orez pentru supa din: carne tocată de vită, orez, ceapă prăjită, ulei, ou, sare, piper. Ingrediente: 150 g carne tocată de vită 50 g orez 1 lin­guriţă ceapă prăjită în ulei 1/2 ou sare piper Mod de preparare: Ingredientele se amestecă se formează perişoare mici. Se fierb în supe de legume asortate, […]

Piure_de_mazare_cu_antricot_de_vita

Piure de mazare cu antricot de vita

Piure de mazare cu antricot de vita din: mazăre, ceapă, ulei, sare, piper, antricot de vita (optional)   Ingrediente: 400 g mazăre 1 ceapă 50 ml ulei sare piper antricot de vită la grătar, opţional Mod de preparare: Speli şi tai mămnt cea­pa, apoi o pui la călit în puţin ulei. Adaugi mazărea spălată şi acoperi cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.