6 Deserturi racoroase

Printeaza

Deserturi racoroase:

Deserturi racoroase

Desert de inghetata cu portocale si fructe de padure

Desert de inghetata cu portocale si fructe de padure din: căpşune, afine, zmeură, coacăze roşii, zeamă de portocale, fructoză, smântână lichidă pentru frişcă, zahăr, lapte, zeamă de lămâie. Ingrediente pentru blatul de îngheţată de la bază: 500 g căpşune şi afine 4 linguri zeamă de portocale proaspăt stoarse 130 g fructoză 400 ml smântână lichidă pentru frişcă Ingrediente pentru al doilea blat de îngheţată: 50 […]

Inghetata cu negresa

Inghetata cu negresa din: cirese in sirop, choux-uri cu ciocolata, negresa cu ciocolata, frisca. Ingrediente:  3 linguri cireşe în sirop, scurse de lichid 150 g choux-uri cu ciocolată 50 g negresă cu ciocolată 4 linguri frişcă   Mod de preparare: Porţionează cireşele în două cupe de îngheţată. Procedează la fel cu choux-urile şi cu negresa. […]

Inghetata cu mere, nuci si sirop de brad

Inghetata cu mere, nuci si sirop de brad din: mere, kiwi, sirop de brad, smantana, muguri de pin, nuci. Ingrediente: circa 1 kg mere curăţate de coajă şi de seminţe 200 g kiwi 100 ml sirop de brad 200 g smântâ­nă 100 g muguri de pin 100 g nuci prăjite Mod de preparare: Pui merele […]

Reteta zilei: Inghetata de banane cu cacao si fulgi de ciocolata

Inghetata de banane cu cacao si fulgi de ciocolata din: banane, pudra de cacao, fulgi de ciocolata, lapte de migdale. Poate te intereseaza si Inghetata de busuioc cu piersici Ingrediente: 3 banane congelate, felii 1/4 ceasca pudra de cacao fulgi de ciocolata 1/2 cana de lapte de migdale   Mod de preparare: Adaugati bananele congelate, […]

Inghetata cu bezea, piersici si topping de zmeura

Inghetata cu bezea, piersici si topping de zmeura din: îngheţată de vanilie simplă, bezea (din comerţ), mpiersici coapte, topping de zmeură, alune sau migdale. Ingrediente: 500 g îngheţată de vanilie simplă, din comerţ 100 g bezea (din comerţ) sfărâmată 2-3 piersici coapte (fără coajă şi sâm­buri) topping de zmeură (din comerţ) câteva alune sau migdale pentru […]

Frappe de ciocolata cu inghetata de cafea si frisca

Frappe de ciocolata cu inghetata de cafea si frisca din: îngheţată de cafea, frişcă lichidă, zahăr, lapte, ciocolată amăruie, zahăr pudră, făină de porumb, ciocolată. Ingrediente: 500 ml îngheţată de cafea 200 ml frişcă lichidă 3 linguri de zahăr 1 l lapte 150 g ciocolată amăruie 80 g zahăr pudră 1 linguriţă rasă amidon bucăţele de ciocolată     Mod de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.