6 Delicii racoroase

Printeaza

Delicii racoroase:

Inghetata_de_ciocolata_cu_serbet_de_mango

Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

O reteta delicioasa de inghetata de ciocolata cu: zahar, apa, mango, suc de lamaie, frunza de menta. Ingrediente: 500 g îngheţată de ciocolată 7 linguriţe zahăr 300 g apă 4 mango 3 linguri de suc de lămaie 1 frunză de mentă   Mod de preparare: Apa cu zahărul se lasă să fiarbă pî­nă cînd zahărul […]

 

 

Inghetata de agrise

O reteta de inghetata de agrise din: agrise, zahar pudra, vin si suc de lamaie. Ingrediente: 450 g agrise curatate 150 g zahar pudra 200 ml vin de desert 1 lingura suc de lamaie   Mod de preparare: Se pun agrisele intr-o cratita cu zaharul si 300 ml de apa. Se dau in clocot, apoi […]

 

 

Inghetata de iaurt cu capsuni

O reteta de inghetata de iaurt cu capsuni din: capsuni, miere, suc de lamaie, esenta de vanilie, iaurt si capsuni. Ingrediente: 450 g capsuni, curatate 4 linguri miere 1 lingurita suc de lamaie Cateva picaturi esenta de vanilie 500 g iaurt degresat Ornare: 4 capsuni   Mod de preparare: Se pun capsunile intr-un storcator de […]

 

 

Tort de îngheţată, cu vişine si ciocolată

O reteta de tort de inghetata, cu visine si ciocolata din: blat de pandispan, oua, lapte, smantana, zahar, ciocolata amaruie si visine. Ingrediente: 1 blat de pandispan din comert 5 oua 500 ml lapte 200 g smantana 150 g zahar 200 g ciocolata amaruie 500 g visine     Mod de preparare: Speli vişinele. Păstrezi […]

 

Tort de inghetata

O reteta de tort de inghetata din: biscuiti, esenta de rom, oua, unt, zahar, frisca, coaja si suc de lamaie, zahar vanilat, zahar, frisca, glazura de ciocolata si capsune. Ingrediente: pentru blat iti trebuie: 500 g biscuiti mari 1 fiola esenta de rom 2 oua 200 g unt 100 g zahar pentru crema iti trebuie: […]

 

 

Tort de inghetata cu piscoturi

O reteta de tort de inghetata cu piscoturi din: galbenusuri, zahar, lapte, frisca, zmeura, ciocolata, lamaie si piscoturi. Ingrediente: 3 galbenusuri 4 linguri zahar 200 ml lapte 400 ml frisca lichida 200 g zmeura 200 g ciocolata 1 lamaie 400 g piscoturi pentru sampanie   Mod de preparare: Freci la bain-marie gălbenuşurile cu zahărul şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.