Somon cu hrean si sfecla rosie din: file de somon, sare, piper, sfecla rosie, maghiran, ulei de masline, otet balsamic, smantana, pasta de hrean, suc de lamaie, rucola. Ingrediente: 450gr…
5 Retete pentru dezlegare la peste – mancaruri
PrinteazaRetete pentru dezlegare la peste:
Calcan la cuptor cu lamaie
Calcan la cuptor cu lamaie din: rozmarin, ulei de masline, calcan, sare de mare, piper, lamai, capere, ansoa, vin alb. Ingrediente: 1 mana de frunze proaspete de rozmarin ulei de…
Creveti cu ardei iute si patrunjel
Creveti cu ardei iute si patrunjel din: ulei de masline, ghimbir, usturoi, ardei iute, creveti, lamaie, patrunjel, sare de mare, piper, ciabatta. Ingrediente: ulei de masline 1 buc de ghimbir…
Scoici la tigaie cu sparanghel si praz
Scoici la tigaie cu sparanghel si praz din: sparanghel, praz, ulei de masline, sare de mare, piper, maghiran, cimbru, lamaie, scoici, condimente, unt. Ingrediente: 16 tulpini de sparanghel, curatat 12…
Ton prajit cu ghimbir ras
Ton prajit cu ghimbir ras din: ton, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, arpagic. Ingrediente: 225-285 g ton sos de soia 1 lingura cu ulei de susan 2 bucati…