Pulpe de pui cu legume la gratar: Ingrediente: 2 pulpe de pui 2 dovlecei 2 vinete 1 ardei capia roşu Pentru vinegretă: 9 linguri ulei 1 linguriţă muştar Dijon 1 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper negru frunze de rozmarin verde Cum se prepara Pulpe de pui cu legume la gratar: Pofta buna!
Calamari la gratar cu usturoi si verdeata
Calamari la gratar cu usturoi si verdeata din: sepii, sare de mare, ulei de masline, otet, usturoi, patrunjel, zahar, sare, piper. Ingrediente: 18-24 sepii foarte mici curăţate sare de mare grunjoasă 4 linguri de ulei de măsline 4 linguri de oţet de vin alb 3 căţei de usturoi 1/2 de legătură de pătrunjel 1 priză de […]
Reteta zilei: Aripioare de pui la gratar in sos picant
Aripioare de pui la gratar in sos picant din: aripiaore de pui, ulei, sare, piper, condimente, fulgi de ardei rosu, sos de soia, otet de orez, sriracha, miere, usturoi, ghimbir. Ingrediente: 1 kg aripioare de pui 4 linguri ulei ½ linguriță sare ½ linguriță de piper negru 2 lingurițe condimente 4 lingurițe fulgi de ardei […]
Ceafa de mistret la gratar
Ceafa de mistret la gratar din: ceafa de mistret, condimente. Ingrediente: ceafă de mistreţ condimente: sare, piper, boia de ardei Mod de preparare: Iei ceafa, o condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei şi o pui pe grătar, până se pătrunde bine. Serveşti ceafa de mistreţ cu ardei gras sau capia. Este delicioasă! […]
Miel la gratar cu maioneza si usturoi
Miel la gratar cu maioneza si usturoi din: pulpa de mniel ceapa, usturoi, cimbru, scortisoara, usturoi, piper, ulei, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 2 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 linguriţă rasă de cimbru uscat 1 linguriţă rasă de scorţişoară 1 linguriţă rasă de piper măcinat 100 ml ulei de floarea soarelui […]