5 Retete de Colectie – gustoase

Printeaza

Retete de Colectie:

Supa_de_fasole_rosie_cu_orez_si_coriandru_16

Reteta zilei: Supa de fasole rosie cu orez si coriandru

Supa de fasole rosie cu orez si coriandru din: orez brun, fasole rosie, ulei de masline, seminte de chimen, usturoi, ceapa, ardei gras, ardei iute, morcovi, sare, piper, pudra de chimen, cimbru, oregano, pasta de tomate, coriandru.   Ingrediente: 1/2 cana orez brun 2 cani fasole rosie, inmuiata peste noapte 1 lingura ulei de masline […]

Prajitura_cu_cirese_uscate_06

Reteta zlei: Prajitura cu cirese uscate

Prajitura cu cirese uscate din: unt, zahar, oua, bicarbonat de sodiu, cacao, faina, cirese, ciocolata alba, sare.   Ingrediente: 240gr unt topit 1 1/4 cani zahar 2 oua 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu 1/2 ceasca de cacao 1 1/3 cani faina 1/2 cana cirese uscate 240 gr ciocolata alba 1 varf de cutit de sare […]

Somon_la_gratar_cu_salata_de_castraveti_06

Reteta zilei: Somon la gratar cu salata de castraveti

Somon la gratar cu salata de castraveti din: fileuri de somon, ulei de masline, sare, piper, castarvete, ceapa rosie, sare, smantana, maioneza, otet de vin alb, marar, usturoi.   Ingrediente pentru somon: 4 fileuri de somon ulei de masline sare Piper negru, proaspat macinat Ingrediente pentru salata de castraveti: 1 castravete 1/3 cana felii de […]

Salata_de_paste_cu_legume_si_ciuperci_08

Reteta zilei: Salata de paste cu legume si ciuperci

Salata de paste cu legume si ciuperci din: paste, apa, sare, mazare, mazare pastai, sparanghel, ceapa, ciuperci, salata verde, ulei de masline, sare, piper, parmezan, branza, coaja de lamaie, menta.   Ingrediente: 200gr paste 4 litri apa 2 linguri sare 2 cani mazare 2 cani mazare pastai 1 cana sparanghel 1 ceapa, cuburi 240gr ciuperci […]

Supa_de_dovlecei_cu_marar_06

Reteta zilei: Supa de dovlecei cu marar

Supa de dovlecei cu marar din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, supa de pui, sare, piper, marar, nuci, suc de lamaie.   Ingrediente 2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, taiat sferturi 4 dovlecei, felii subtiri 4 cesti supa de pui 1 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru proaspat […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.