Salata calda cu peste si legume din: file de peste, cartofi, morcov, broccoli, mazare, porumb, fasole, unt, spanac, zeama de lamaie, sare. Ingrediente: 300 g file de peşte alb 2 cartofi potriviţi 1 morcov 150 g broccoli 2 linguri de mazăre 2 linguri de porumb fiert 1 mână de fasole verde frunze de baby spanac […]
Ciorba de peste cu lamaie
Ciorba de peste cu lamaie din: crap, ardei, cartof, ceapa, morcov, pastarnac, telina, rosii in bulion, marar, sare. Ingrediente: capul şi coada unui crap 2 ardei graşi un cartof 2 cepe un morcov o rădăcină păstârnac 2 felii dintr-o rădăcină de ţelină 2 roşii în bulion sucul a două lămâi marar sare Mod de […]
Salata de cartofi cu peste si usturoi
Salata de cartofi cu peste si usturoi din: cartofi, ansoa, patrunjel sare, vin. Ingrediente: cartofi 10-12 fileuri de ansoa 150 ml vin alb 3 căţei usturoi 2-3 fire pătrunjel un praf sare Mod de preparare: Cartofii se spală foarte bine si se pun la fiert în coajă, cu un praf de sare. Intre timp, […]
Cosulete umplute cu salata de icre si rodie
Cosulete umplute cu salata de icre si rodie din: foitaj, icre, gris, lapte, lamaie, apa minerala, ceapa, ulei, seminte de rodie, negrilica, marar. Ingrediente: 400 g aluat de foitaj 50 g icre de peşte 50 g griş fiert cu lapte 5 linguri lapte 2 linguri suc de lămâie 3 linguri apă minerală 1 ceapă mică […]
Somon la aburi cu ghimbir
Somon la aburi cu ghimbir din: file de somon, lamaie, ardei, ghimbir, otet, sos, sparanghel. Ingrediente: 2 fileuri de somon (250g) 1 lămâie 1 ardei iute mic 1 lingură de ghimbir ras 1 lingură de oţet din orez 2 linguri de sos Hoisin 300 g de sparanghel Mod de preparare: Se umple wokul cu apă […]