4 retete culinare
Printeaza4 retete culinare:
Spaghetti marinara
Spaghetele sunt nişte paste subţiri, ca nişte fire, foarte cunoscute în întreaga lume. Se servesc în mod frecvent cu un sos de roşii, care poate conţine o mulţime de plante aromatice, printre care oregano şi busuioc. Spaghetele fierte se pot presăra cu mai multe feluri de brânză tare, precum Pecorino Romano sau Parmigiano Reggiano.
Restul il gasiti aici.
Tagliatelle al tartufo bianco
Trufele albe, tuber magnatum, sunt printre cele mai scumpe alimente din lume, fiind un adevărat simbol al luxului, alături de caviar, şampanie şi foie gras. Aroma lor puternică a fost comparată de-a lungul timpului cu cea de pământ, de usturoi, de brânză maturată, de ceapă şi de varză. Trufele nu par foarte apetisante, cu toate acestea, preţul lor poate ajunge la 1 500 dolari jumătate de kg.
Restul il gasiti aici.
Spaghetti all’aglio e olio
Aceasta este o mâncare perfectă pentru cei dependenţi de usturoi. Mai întâi, se fierb nişte spaghete. Apoi, se încălzeşte într-o tigaie nişte ulei de măsline, în care se adaugă usturoi tocat foarte mărunt. Pe urmă acest ulei cu gust de usturoi se amestecă cu pastele deja fierte şi bine scurse de apă. Pe deasupra se poate presăra şi nişte pătrunjel tocat mărunt sau un alt fel de verdeaţă, precum şi nişte parmezan ras.
Restul il gasiti aici.
Supa Pho
Istoria seculară a supei pho a început pe străduţele lăturalnice ale oraşului Hanoi. Pho este o supă iute din carne de vită aromatizată cu anason stelat, care se toarnă peste nişte taiţei albi, opaci, aranjaţi sub forma unui mic cuib pe fundul unor boluri largi.
La acest amestec se adaugă şi câteva bucăţele subţiri şi fragede de carne de vită.
Restul il gasiti aici.
Pofta buna!