4 Retete cu Carne de Vitel

Printeaza

Retete cu Carne de Vitel:

Supa de ciuperci cu oase de vitel

Supa de ciuperci cu oase de vitel

Supa de ciuperci cu oase de vitel din: oase de viţel sau vită, zarzavat, ciuperci, unt, făină, lapte, smântână, piper, sare. Ingrediente: 1/2 kg oase de viţel sau vită 150 g zarzavat 150 g ciuperci 30 g unt 30 g făină 200 ml lapte 100 ml smântână piper sare Mod de preparare: Oasele se fierb […]

Vitele_la_gratar_si_ciuperci_umplute_cu_kaizer_si_legume

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet. Ingrediente: 4 bucăţi (file) muşchi de viţel 6-8 ciuperci 250 g kaizer 2 ardei graşi 2-3 roşii 3 căţei de usturoi 1 ceapă sare, piper oţet Mod de preparare: Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, […]

Ciorba de vitel cu macris si gulie

Ciorba de vitel cu macris si gulie

Ciorba de vitel cu macris si gulie din: rasol de viţel, ceapă, morcovi, patrunjel, gulie, apa, orez, macris, telina, sare, piper. Ingrediente: 1 kg rasol de viţel 1 ceapă 2 morcovi 1 pătrunjel 1 gulie 3 l apă 2 linguri orez 200 g măcriş frunze de ţelină sare piper Mod de preparare: Tai bucăţele carnea de viţel […]

Carne_de_vita_cu_marar_si_ceapa_verde

Carne de vita cu marar si ceapa verde

Carne de vita cu marar si ceapa verde din: carne de viţel tânăr, mărar verde, ceapă verde, făină, lamaie, ulei, sare, piper boabe. Ingrediente: 1 kg carne de viţel tânăr 1/2 kg mărar verde 2 legături de ceapă verde 1 lingură făină 1/2 lămâie 1 ceaşcă mare cu ulei sare, piper boabe   Mod de preparare: Tai carnea bucăţi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.