4 Delicii racoroase – usor de preparat

Printeaza

4 Delicii racoroase: este o colecție minunată de rețete concepută să aducă un strop de prospețime în zilele călduroase de vară. De la băuturi revigorante la deserturi ușoare, fiecare rețetă este creată cu gândul de a oferi o evadare gustativă răcoritoare.

Cu ingrediente proaspete, culori vibrante și arome îmbietoare, această carte te invită să descoperi și să te bucuri de gusturile estivale în cel mai delicios mod posibil.

Fie că îți dorești să impresionezi oaspeții cu cocktailuri sofisticate sau să te răsfeți cu un desert simplu, dar spectaculos, “Delicii răcoroase” este ghidul tău esențial pentru a savura la maximum bucuriile gastronomice ale verii. Indiferent de ocazie, aceste rețete sunt perfecte pentru a adăuga un plus de farmec și prospețime oricărui moment al zilei.

 

Îngheţată cu fructe de pădure

O reteta de inghetata cu fructe de padure din: fructe de padure, afine, miere, iaurt si frunze de menta. Ingrediente: 500 grame fructe de pădure congelate 150 grame de afine proaspete 3-4 linguri de miere de albine 500 grame de iaurt simplu câteva frunze proaspete de mentă   Mod de preparare: Aşază pe fundul cupelor […]

Inghetata de piersici

O reteta de inghetata de piersici din: piersici, zahar, albus si frisca vegetala. Ingrediente: 2 piersici 150 g zahar 1 albus 250 ml frisca vegetala   Mod de preparare: Cu 3 ore înainte de a prepara îngheţata, răceşti frişca lichidă în frigider. Speli piersicile, le tai în felii şi le fierbi la foc mic, timp […]

Inghetata de zmeura

O reteta e inghetata de zmeura din: zmeura, zahar si frisca. Ingrediente: 1 kg de zmeura 250 g zahar 500 ml frisca lichida   Mod de preparare: Speli, cureţi şi treci prin sită zmeura. Amesteci piureul rezultat cu zahărul, până când acesta se dizolvă. în piureul de zmeură, încorporezi uşor frişca bătută. Torni compoziţia în […]

Inghetata cu frisca si piersici

O reteta de inghetata cu frisca si piersici din: piersici, frisca, ou, lapte si zaha pudra. Ingrediente: 300 g piersici 400 ml frisca lichida 1 ou 300 ml lapte zahar pudra dupa gust   Mod de preparare: Cu cel puţin 3 ore înainte de preparare, introduci frişca lichi­dă în frigider. Cureţi piersicile de sâmburi, le […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.