3 Retete cu Carne de Vitel

Printeaza

Retete cu Carne de Vitel:

Ciorbe de vitel

Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel

Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel din: carne de viţel, morcov, pătrunjel, ou, sare. Ingrediente: 350 g carne de viţel 1 morcov 1 pătrunjel 1 gălbenuş de ou sare Mod de preparare: Se prepară în acelaşi mod ca şi ciorba de pui. Când supa esie gata, se ia de pe foc şi se adaugă […]

Supa de conopida cu oase de vitel

Supa de conopida cu oase de vitel

Supa de conopida cu oase de vitel din: conopidă, unt, făină, pătrunjel verde, oase de viţel, sare. Ingrediente: 600 g conopidă curăţată de frunze 40 g unt 30 g făină pătrunjel verde 300 g oase de viţel sare Mod de preparare: Conopida se taie mărunt şi se căleste cu sare, în untură. Se stinge cu 1 l […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.