Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel din: carne de viţel, morcov, pătrunjel, ou, sare. Ingrediente: 350 g carne de viţel 1 morcov 1 pătrunjel 1 gălbenuş de ou sare Mod de preparare: Se prepară în acelaşi mod ca şi ciorba de pui. Când supa esie gata, se ia de pe foc şi se adaugă […]
3 Retete cu Carne de Vitel
PrinteazaRetete cu Carne de Vitel:
Cum se prepara Salata din cap de vitel (VIDEO)
Salata din cap de vitel: Cum se prepara Salata din cap de vitel:
Supa de conopida cu oase de vitel
Supa de conopida cu oase de vitel din: conopidă, unt, făină, pătrunjel verde, oase de viţel, sare. Ingrediente: 600 g conopidă curăţată de frunze 40 g unt 30 g făină pătrunjel verde 300 g oase de viţel sare Mod de preparare: Conopida se taie mărunt şi se căleste cu sare, în untură. Se stinge cu 1 l […]
Pofta buna!