15 Supe simple si rafinate

Printeaza

Supe simple si rafinate:

Supa_de_ceapa_cu_cimbru_07

Reteta zilei: Supa de ceapa cu cimbru

Supa de ceapa cu cimbru din: unt, ceapa, usturoi, cimbru, dafin, vin rosu, supa de vita, supa de pui, bagheta branza, sare, piper, arpagic. Ingrediente:  4 linguri unt 500gr ceapa feliata galbena si rosie 3 catei de usturoi, tocat 2 crengute de cimbru proaspat 2 frunze de dafin 1/2 cană de vin roșu 4 cesti […]

Supa cu morcovi, mar si crema de branza

Supa cu morcovi, mar si crema de branza Ingrediente: 1 bucata ghimbir de marimea unei nuci 500 g morcovi 11 supa 200 g crema de branza sare si piper 1 mar Mod de preparare: Curatati ghim­birul si taiati-l in jumatate. Curatati morcovii si taiati-i cubulete. Fierbeti-i impreuna cu ghimbirul circa 20 de mi­nute in supa, […]

Supa de mazare si creveti

Supa de mazare si creveti Ingrediente: 450 g ma­zare congelata 1 l supa 8 creveti decorticati condimente 50 g smantana dulce sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa si tocati-o marunt. Crestati ardeiul iute pe lung, indepartati-i semintele, spalati-l si tocati-l de asemenea ma­runt. Incingeti intr-un vas 2 linguri de margarina si caliti acolo ceapa. […]

Supa de miel cu tarhon

O reteta delicioasa de supa de miel cu tarhon si morcovi, smantana, otet de tarhon, patrunjel, frisca, usturoi, ou, ceapa rosie, patrunjel verde, lamaie, faina, ulei si piper alb macinat. Ingrediente: 300 g carne de miel fără os frunze de tarhon oţet de tarhon 2 morcovi 100 ml smântână două rădăcini de pătrunjel 100 ml […]

Supă italienească de roşii

Supă italienească de roşii Ingrediente: 125 g tortellni cu umplutură de carne sare 2 cepe 1 căţel de usturoi 1 kg roşii coapte 2 linguri ulei de măsline 2 linguri pastă de tomate 750 ml supă câte 1/2 linguriţă oregano şi busuioc, ambele uscate sos soia piper 4 linguri sos pesto (borcan)   Preparare: Fierbeţi […]

Supa cu galuste din paine

Supa cu galuste din paine Ingrediente: 4 cepe 200 g miez de paine cubulete 300 g faina 120 g unt 8 linguri cu lapte 2 galbenusuri 1 l supa de legume sare nucsoara patrunjel verde Mod de preparare: Rumeneste in putin unt cubuletele de paine. Adauga ceapa taiata marunt si restul de unt. Lasa pe […]

Supă cu paste

Supă cu paste Ingrediente: 1 ceapă 1 morcov 100 g frunze de ţelină 1/2 tulpină de praz 1 dovlecel mic 1 anason 1 cartof 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 bucată şorici 4 roşii 11 supă 1 foaie de dafin câte 1 crenguţă de cimbru şi pătrunjel coaja rasă de la […]

Supa de manzat cu crutoane

Supa de manzat cu crutoane Ingredinte 500g rasol de manzat 1 ceapa 2 morcov 1/2 telina 1 pastarnac 2,5 l apa 1 galbenus 1 ceasca de smantana 2-3 felii de franzela 1 lingura de ulei de masline sare piper patrunjel Preparare: Se spală carnea şi se pune la apă rece. Se schimbă apa de câteva […]

Supa_Minestrone

Supa Minestrone

Supa Minestrone din: fasole, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, fasole verde, cartofi, dovlecel, macaroane, rosii, telemea, ulei de masline, usturoi, sare, oregano. Ingrediente: 1 l de apa 150g fasole uscata 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa mica 1 cana cu fasole verde 2 cartofi mici 1 dovlecel 50 g macaroane 2 rosii decojite […]

Supa groasa de legume

Supa groasa de legume Ingrediente: 1 dovlecel 150 g mazare 2 cepe 2 morcovi 100 g fasole boabe 1 ardei gras 4 rosii 1 telina 100 g cascaval 50 g paste tip melcisori 1 legatura de patrunjel piper,sare Preparare: Curăţă toate legumele şi spală-le bine în mai multe ape reci. Pune la fiert în 1,51 […]

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida Ingrediente: 1 conopida potrivita 3 cartofi 1 ceapa 2 l supa de legume 1 pahar cu smantana 3 galbenusuri 1 morcov 1 ardei gras 1 telina mica 1 lingurita cu mustar ulei sare Preparare: Desfă conopida în bucheţele şi las-o 15 minute în apă rece cu un praf de sare, după […]

Supa de perisoare

O reteta simpla de supa de perisoare cu oua, orez, patrunjel, marar, morcov, ceapa si sare.  L asfarsit se pune si o cana de suc de rosii. Ingrediente: 500g piept de pui 2 felii de paine 2 oua 1 lingura cu orez 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 1 morcov 2 cepe 50g […]

Supă de legume

Supă de legume Ingrediente: 4 fire de praz 70 g unt un litru de apă un cartof 280 ml lapte dulce un morcov o ţelină 300 g paste sare, piper cimbru smântână ulei de măsline Preparare: Prazul se curăţă, se spală şi se taie în rondele subţiri. într-o cratiţă se încinge untul, apoi se adaugă […]

Cum se prepara supa de rosii

Cum se prepara supa de rosii Ingrediente: 1 1⁄3 kg tomatoes, chopped 2 onions, chopped 3 garlic cloves, peeled 2 tbsp tomato puree 1 ltr chicken or vegetable stock 10 g butter 3 tbsp olive oil salt and pepper 1 wooden spoon 1 sieve 1 ladle 1 stick blender 1 large bowl Cum se prepara […]

Supă cu găluşte de branză

Supă cu găluşte de branză Ingrediente: 300 g brânză de vaci două ouă 4 ardei graşi 800 g roşii 500 ml apă două cepe un morcov o jumătate de ţelină un ardei iute mic 4 linguri de ulei de măsline sare, piper pătrunjel mărar cimbru făină iaurt Preparare: Brânza de vaci se amestecă bine cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.