10 Retete pentru Sarbatori

Printeaza

Retete pentru Sarbatori:

Burta_de_porc_marinata_cu_sos_de_soia_6

Reteta zilei: Burta de porc marinata cu sos de soia

Burta de porc marinata cu sos de soia din: burta de porc, sos de soia, mirin, zahar, praz, usturoi si ghimbir. Ingrediente: 2 kg burta de porc fara os 1/2 ceasca sos de soia 1 cana Mirin 1/2 cana de zahăr Praz tocat 6 catei de usturoi întregi ghimbir     Mod de preparare: Incalziti […]

Supa_cu_carne_de_porc_si_legume_15

Reteta zilei: Supa cu carne de porc si legume

Supa cu carne de porc si legume din: apa, mazare, carne de porc, cartofi, morcovi, ceapa, ulei, usturoi, marar, sare, piper si condimente. 4 litri de apa 1 cana de linte carne de porc 5 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 3 linguri de ulei 3-4 catei de usturoi 2 linguri marar proaspat 1 ½ lingurita […]

Muschi_de_porc_la_cuptor_13

Reteta zilei: Muschi de porc la cuptor

Muschi de porc la cuptor: muschi de porc, ulei de masline, sare, piper si unt. 5-6 fripturi de muschi de porc taiate gros Ulei de masline sare piper negru proaspat unt     Mod de preparare: Puneti fripturile pe o farfurie si ungeti cu ulei de masline fiecare bucata si pe o parte si pe […]

Cotlete_de_porc_cu_rosii_cherry_si_piure_de_spanac_20

Reteta zilei: Cotlete de porc cu rosii cherry si piure de spanac

Cotletele de porc cu rosii cherry si piure de spanac sunt o combinatie reusita atunci cand doriti sa schimbati meniul, iar daca sunteti in pana de idei aceasta reteta reprezinta optiunea perfecta pentru o masa sanatoasa si gustoasa. Cotletele de porc cu rosii cherry si piure de spanac sunt o reteta rapida si foarte buna, […]

Bruschete_cu_carne_de_porc_si_fenicul_murat_11

Reteta zilei: Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat din: coaste de porc dezosate, slanina, usturoi, cimbru, supa de pui, fenicul, chimen, cimbru, zahar, sare, otet, apa si boabe de piper negru.   Ingrediente: Coaste de porc dezosate Slanina Usturoi Cimbru proaspat supa de pui Ingrediente fenicul murat: Fenicul taiat rondele Chimen Cimbru Zahar Sare Oțet […]

Coaste_de_porc_afumate_cu_garnitura_de_cartofi_si_fasole_verde_04

Reteta zilei: Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde din: coaste de porc, ceapa, usturoi, frunze de dafin, cimbru, rozmarin, vin, otet de vin si miere. Ingrediente: 2-3 coaste porc afumate 2 cepe, feliate 5 catei de usturoi, zdrobit 3 frunze de dafin, rupte în jumatați 5 crengute proaspete de cimbru 1 lingurita […]

Rasol_de_porc_aromat_la_capac_2

Reteta zilei: Rasol de porc aromat la capac

O reteta de Rasol de porc aromat la capac din: rasol de porc, zahar brun, boia de ardei, piper, chilli, ceapa, usturoi, sare si piper cayenne.   Ingrediente: 1 rasol de porc ½ ceasca de zahar brun 3 linguri de boia de ardei afumat 1 lingura piper negru 1 lingura praf de chili 1 lingura […]

Mancare_de_varza_dulce_cu_carne_de_porc_13

Reteta zilei: Mancare de varza dulce cu carne de porc

Mancare de varza dulce cu carne de porc din: varza, pulpa de porc, sare, piper, suc de rosii si bulion.   Ingrediente: 1 varza de aproximativ 2 kg 1 kg pulpa de porc Sare Piper Suc de rosii 2-3 linguri bulion     Mod de preparare: Se taie carnea cubulete potrivite, se spala bine si […]

Risotto_cu_ciuperci_porcini_07

Reteta zilei: Risotto cu ciuperci porcini

O reteta de risotto cu ciuperci porcini din: ciuperci porcini, ulei de masline, usturoi, sare, piper, unt, ceapa, orez, vin alb sec, supa de pui si parmezan.   Ingrediente 200-300 g porcini uscate, înmuiate în 400ml de apa fierbinte pentru 30 de minute. 4 linguri ulei de masline, plus suplimentar pentru prăjit 500 g ciuperci […]

Musaca_de_cartofi_cu_carne_tocata_de_porc_14

Reteta zilei: Musaca de cartofi cu carne tocata de porc

O reteta de musaca de cartofi cu carne tocata de porc din: carne tocata de porc, cartofi, ceapa, sare, piper si bulion. Ingrediente: 800 g carne tocata de porc 6 cartofi 1 ceapa Sare Piper Bullion       Mod de preparare: Se curate si se spala cartofii. Se taie felii egale. Carnea toccata se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.