10 retete culinare

Printeaza

10 retete culinare:

Retete culinare

 

Paste fusilli cu cârnati

O reteta de paste fusilli cu carneti din: seminte de fenicul, ardei iute, ulei de masline, carnati, oregano, vin alb, coaja si zeama de lamaie, paste fusilli, sare de mare, piper, unt, parmezan si patrunjel.

Restul il gasiti aici.

Paste fusilli cu cârnati

 

Pui cu măsline şi cartofi

O reteta delicioasa de pui cu masline si cartofi din: pui, usturoi, sare, piper, foi de dafin, ulei de masline, vin, cartofi si masline verzi.

Restul il gasiti aici.

Pui cu măsline şi cartofi

 

Spaghete cu pesto pe bază de pătrunjel

O reteta de spaghete cu pesto pe baza de patrunjel din: spaghete, sare, usturoi, samburi de pin, patrunjel, ulei de masline, parmezn si suc de lamaie.

Restul il gasiti aici.

Spaghete cu pesto pe bază de pătrunjel

 

Ciorba de vita cu ardei iute

O reteta de ciorba de vita cu ardei iute din: ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardei iute, sare si piper.

Restul il gasiti aici.

Ciorba de vita cu ardei iute

 

Reteta zilei: Salata de vinete

O reteta de Salata de vinete din: vinete, ulei de masline, ardei, usturoi, chimen, sare, zahar, fulgi de ardei si piper.

Restul il gasiti aici.

Reteta zilei: Salata de vinete

 

Pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi

O reteta de pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi din: pulpa de miel, faina, ulei de masline, ceapa, rozmarin, patrunjel, usturoi, vin alb, supa de pui si sirop de rodie.

Restul il gasiti aici.

Pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi

 

Retete delicioase: Ghiveci ardelenesc

O reteta delicioasa de ghiveci ardelenesc cu: carnati picanti, rosii, fasole verde, ardei, usturoi, ceapa, sare, piper, marar, patrunjel, ulei.

Restul il gasiti aici.

 

 

Sufleu cu morcovi si carne tocată

O reteta de sufleu cu morcovi si carne tocata din: chifle, oua, morcovi, ceapa, usturoi, patrunjel, amestec de carne tocata, sare si piper.

Restul il gasiti aici.

Sufleu cu morcovi si carne tocată

 

Cod la cuptor cu legume in stil provensal

O reteta de cod la cuptor cu legume in stil provensal din: ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, vanata, ulei de masline, vin alb sec, rosii, masline, busuioc, oregano, boia dulce, ulei de masline, patrunjel, coaja de lamaie si bagheta de paine.

Restul il gasiti aici.

Cod la cuptor cu legume in stil provensal

 

Supa Tortellini in brodo

Provincia italiană Emilia-Romagna, locul de baştină a şuncii prosciutto, a mortadellei şi a brânzei Parmigiano Reggiano, este considerată centrul gastronomic al Italiei. In Bologna se prepară o supă legendară în care se regăsesc toate cele trei ingrediente de mai sus.

Restul il gasiti aici.

Supa Tortellini in brodo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.