Chiftele de ton din: ton din conserva, usturoi, pesmet, parmeza, busuioc, ulei, lamaie, ou, sos de rosii, paine, paste. Mod de preparare: Intr-un bol, se pun 400g de ton din conservă, scurs, cu 1 căţel de usturoi pisat, mână de pesmet, 1/2 legătură mică de busuioc tocat, 25g de parmezan ras, coaja rasă de la 1/2 […]
Sardine pe gratar cu rosii cherry, rucola si fenicul
Sardine pe gratar cu rosii cherry, rucola si fenicul din: fenicul, sardine, sare, piper, cimbru, usturoi, rosii, ulei, paine, rucola, lamaie. Mod de preparare: Se feliază foarte fin 1 bulb de fenicul, apoi se răstoarnă într-un castron cu apă foarte rece. Se lasă în apă cam 20 de minute pentru ca feniculul să devină crocant. […]
Aperitiv cu surimi
Aperitiv cu surimi din: aluat, surimi, galbenus, paprika, rosii, salata, maioneza. Ingrediente: 1 pachet aluat congelat 16 batoane de surimi 1 galbenuş de ou pentru uns paprika roşii salata verde maioneză Mod de preparare: Lasă, cam 10 minute, aluatul la dezgheţat ca să îl poti manevra. Preîncălzeşte cuptorul la 180 ° C. Derulează aluatul […]
Placinta cu hamsii
Placinta cu hamsii din: malai, chilli, ulei, sare, piper, usturoi, otet. Ingrediente: 6 linguri cu mălai 1 lingunţă cu chili ulei sare piper Pentru mujdei: 6 căţei de usturoi 3 linguri cu ulei 1 lingunţă cu oţet Mod de preparare: Curăţă peştii şi să se zvânte. Amestecă mălaiul cu sare, piper şi chili. Tavăleşte […]
Ton cu spanac si masline
Ton cu spanac si masline din: conserva de ton, ulei de masline, masline, ciabatta, rosie, spanac. Mod de preparare: Se amestecă tonul dintr-o conservă, scurs, cu 4 măsline negre tocate şi se asezonează bine. Se umple o chiflă ciabatta cu tonul, 1 roşie tăiată felii şi 1 mână de frunze tinere de spanac; se stropeşte cu […]
Salata de ton si fasole alba
Salata de ton si fasole alba din: fasole, ceapa, usturoi, rosii, spanac, rucola, conserva de ton, lamaie, ulei. Mod de preparare: Se amestecă 200g de fasole albă din conservă, 1/2 ceapă roşie tocată, 1 căţel de usturoi strivit, 1 mână de roşii cherry, 100g de spanac tânăr şi 50g de rucola. Se adaugă 200g de […]
Tarta pescareasca cu hamsii
Tarta pescareasca cu hamsii din: hamsii, smantana, cas, oua, faina, unt, nucsoara, lamaie, sare. Ingrediente: 300 g hamsii 200 g smântână 200 g caş 3 ouă 1 linguriţă cu coajă rasă de lămâie pătrunjel Pentru aluat: 300 g făină gălbenuş 100 g caş 100 g unt 2 linguri cu smântână nucşoară sare Mod de […]
Avocado cu hamsii
Avocado cu hamsii din: hamsii, avocado, faina, sare, nucsoara, ulei, smantana, mustar, piper. Ingrediente: 150 g hamsii 1 avocado 2 linguri cu făină nucşoară sare Pentru sos: 2 gălbenuşuri 200 ml ulei 100 g smântână mai grasă 1 linguriţă cu muştar 2 linguriţe cu zeamă de lamaie sare piper alb Mod de preparare: Freacă […]
Salata cu somon, capsuni si fenicul
Salata cu somon, capsuni si fenicul din: somon afumat, fenicul, rucola, capsuni, ulei de masline, otet, mustar cu boabe, miere. Ingrediente: 200g de somon afumat, rupt în fâşii 1 bulb mare de fenicul, curăţat, cu mijlocul înlăturat, tăiat pe jumătate, apoi feliat fin 50g de rucola 200g de căpşuni, curăţate şi tăiate pe jumătate Pentru […]
Somon in hartie
Somon in hartie din: somon, lamaie, marar, ceapa, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de somon 2 felii de lămâie câteva crenguţe de mărar 3-4 cepe verzi, feliate ulei de măsline sare şi piper negru măcinat Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Taie 2 pătrate din hârtie de copt şi pune fileurile în mijlocul […]