10 Delicii racoroase

Printeaza

Delicii racoroase:

Inghetata_de_ciocolata_Montignac_16

Reteta zilei: Inghetata de ciocolata Montignac

O reteta simpla si delicioasa de ingheatata de ciocolata Montignac din: ciocolata neagra, fructoza, apa, oua si smantana.   Ingrediente: 1 ciocolata neagra 85% cacao 12 lg fructoza 8 lg apa 5 oua 500 g smantana (pentru frisca)     Mod de preparare: Se topeste ciocolata cu 5 linguri fructoza si apa. Cand da in […]

Ingheţată cu ananas caramelizat

O reteta de ingheatat cu ananas caramelizat din: ananas, zahar si ingheatata. Ingrediente: 1 ananas 8 linguriţe zahăr 1 cutie de îngheţată   Mod de preparare: Cureţi ananasul şi îl tai în bucăţi subţiri. încingi o tigaie de teflon, adaugi o parte dintre bucăţelele de ananas şi le pudrezi cu zahăr. Caramelizezi rapid bucăţelele de […]

Ingheţată de mentă cu frişcă

Se toacă 200 g frunze de mentă; se dau în fiert cu 500 ml smântâ­nă dulce. Se ia de pe foc şi se strecoară. Se bat 4 gălbenuşuri cu 50 g zahăr şi se înglobează compoziţia de frişcă, tur­nând în fir subţire. Se toarnă în oală şi se bate continuu cu telul la foc moale, […]

Ingheţată cu frişcă, nuci si ciocolată

O reteta delicioasa de ingheatata cu frisca, nuci si ciocolata din: smantana, zahar, miez de nuca, ciocolata de menaj sau amaruie si esenta de vanilie. Ingrediente: 1 kg smântână 250 g zahăr 200 g miez de nucă 100 g ciocolată de menaj sau amăruie 1/2 fiolă esenţă de vanilie   Mod de preparare: Intr-un vas […]

Ingheţată delicioasă de vanilie

O reteta gustoasa de ingheatata delicioasa de vanilie din: galbenusuri, zahar tos, baton vanilie, lapte, frisca si sos de caramel. Ingrediente: 6 gălbenuşuri 180 g zahăr tos 1 baton vanilie 250 ml lapte 400 ml frişcă lichidă sos de caramel   Mod de preparare: Intr-un vas termorezistent de 1,5 – 2 litri, freci gălbenuşurile cu […]

Ingheţată cu foi de napolitană

O reteta de ingheatata cu foi de napolitana din: foi de napolitana, oua, zahar, faina, nuca macinata, lapte, frisca, zahar vanilat, nes, cacao si ciocolata de menaj. Ingrediente: 3 foi de napolitană 5 ouă 250 g zahăr 3 linguri făină 6 linguri nucă măcinată 300 ml lapte 500 ml frişcă lichidă 2 plicuri zahăr vanilat […]

Ingheţată cu alune, căpşune si ciocolată

O reteta de ingheata cu alune, capsune si ciocolata din: capsune, zahar, frisca, ciocolata amaruie, alune nesarate, lamaie, albus si un praf de sare. Ingrediente: 500 g căpşune 300 g zahăr 500 ml frişcă lichidă 100 g ciocolată amăruie 100 g alune nesărate 1/2 lămâie 1 albuş 1 praf de sare   Mod de preparare: […]

Ingheţată de căpşune cu ananas

O reteta gustoasa de ingheatata de capsune cu ananas din: zahar, compot de ananas, frisca, capsune, sos de capsuni si lamaie. Ingrediente: 300 g zahăr 1 cutie compot (600 g) de ananas 300 ml frişcă lichidă 150 g căpşune sos de căpşuni 1/2 lămâie   Mod de preparare: Cu trei ore înainte de preparare, introduci […]

Ingheţată asortată cu pişcoturi

O reteta delicioasa de ingheata asortata cu piscoturi din: fructe de padure, pepene rosu, pepene galben, rom, zahar pudra, frisca si piscoturi Ingrediente: 400 g fructe de pădure 1 pepene roşu mic 1 pepene galben 2 linguri rom 300 g zahăr pudră 600 ml frişcă lichidă câteva pişcoturi pentru ornat   Mod de preparare: Speli […]

 

Ingheţată cu fulgi de cereale

O reteta gustoasa de ingheatata cu fulgi de cereale din: fulgi de cereala, miez de nuca, unt, oua, ciocolata, esenta de vanilie, biscuiti si fructe confiate. Ingrediente: 200 g fulgi de cereale 100 g miez de nucă 100 g unt 4 ouă 100 g ciocolată 1 fiolă esenţă de vanilie câţiva biscuiţi şi fructe confiate […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.